Over bedrijfsuitje Leiden

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Leiden er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Leiden.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje in Leiden. Of u nu een meesterbrein tocht, een workshop chocolade maken, een moorddiner, een grachtentocht met stadswandeling of een Whatsapp moordspel zoekt, bij teamuitjeleiden.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes en teambuilding uitjes in Leiden organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Amsterdam, Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem en Scheveningen. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Leiden

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Alblasserdam
Albrandswaard
Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Binnenmaas
Bodegraven
Boskoop
Brielle
Dirksland
Giessenlanden
Goedereede
Gouda
Graafstroom
Hardinxveld-Giessendam

Hellevoetsluis
Hillegom
Kaag en Braassem
Katwijk
Leerdam
Leiderdorp
Leidschendam-Voorburg
Lisse
Maassluis
Middelharnis
Midden-Delfland
Nieuwkoop
Noordwijk
Zuidplas

Noordwijkerhout
Oegstgeest
Ouderkerk
Pijnacker-Nootdorp
Reeuwijk
Rijnwoude
Rijswijk
Schoonhoven
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Westland
Zoetermeer
Zoeterwoude